Elsa Hjeronymus – klinisk djuprengöring

Elsa Hjeronymusbehandling

Elsa Hjeronymus djuprengöring.

Om behandlingen

Elsa Hjeronmussystemet ger en effektiv djuprengöring av ansikte och dekoltage som påskyndar produktionen av nya hudceller.

Det djupverkande specialpreparatet löser upp överskottsfett, lösgör orenheter i huden och påskyndar produktionen av nya hudceller. Blodcirkulationen befrämjas vilket gör att hudens kondition stärks.

Produkterna som används vid behandlingen angriper endast överskottsfettet i huden och det är därför ingen risk att den normala huden torkas ut. Behandlingen kan utföras på alla hudtyper och ger mycket goda resultat på problemhud.

Behandlingen vårdar och ger den torra huden ny lyster. Behandlingen är utmärkt vid acneproblem i såväl ansikte som på ryggen. I Hjeronymusserien finns preparat för alla hudtyper. För att påskynda och bevara det uppnådda resultatet av den professionella behandlingen bör du köpa underhållande produkter för hemmabruk. Regelbundet användande av preparaten ger alltid ett mycket bra resultat.

 

Konceptet Elsa Hjeronymus

Konceptet har funnits i Sverige i cirka 70 år, läs mer om konceptet Elsa Hjeronymus. Behandlingen utförs alltid av auktoriserade hudterapeuter.

 

För behandlingstider och priser vänligen kontakta Christina.

Öppettider

Hör gärna av er så kommer vi överens om en tid.

CHRISTINAS Hjeronymussalong

Telefon: 031-16 32 01 eller mobil 0707-16 16 45
E-post: christina@hjeronymussalong.se